Om mässan

OM MÄSSAN

I en av Sveriges hetaste och mest pulserande sommarstäder, på en av ortens vackraste platser och när sommaren är som bäst är Norrviken, strax utanför Båstad, den naturliga mötesplatsen som ska locka många nyfikna gommar.


Mässan erbjuder ett brett utbud av producenter och leverantörer inom ramen av vad mässan står för och dessutom förhoppning om att förbättra besökarens dryckeskunskaper ytterligare - och för vissa förhoppningsvis väcka ett intresse. Under två dagar kommer besökaren att mötas av producenter och leverantörer av vin, öl, champagne och sprit, men även av delikatesser som ostar, sylter, oljor, bröd och choklad. Dessutom vill vi kunskapsberika våra besökare genom föreläsningar och olika smakprovningar.


SÅ GÅR DET TILL

På de allra flesta dryckesmässor gäller dryckeskuponger som betalningsmedel för provsmakning av de alkoholhaltiga drycker som erbjuds av utställarna, så även hos oss. Kupongerna kommer i häften motsvarande 100 kr resp. 200 kr och köpes i entrén. Antalet kuponger som krävs för en smakprovning varierar sedan beroende på den dryck du önskar prova. Överblivna kuponger går att använda för köp av delikatesser.


DRYCKESPROVNINGAR

Här hittar du de dryckesprovningar som arrangeras under mässan. Antalet platser är begränsat.


ENTRÉ (inkl. provglas)

På plats: 180 kr

Förköp: 160 kr

Ängelholmsvägen 1, 269 35 Båstad, info@angtre.se, tel. 0431-791 10

Copyright @ All Rights Reserved