Utställare a-ö

UTSTÄLLARE A-Ö

APRICOT

Apricot är en av de ledande importörerna på den svenska vinmarknaden. Vårt expertområde är att tillsammans med vinproducenterna, ta fram viner som passar den svenska smaken. Vi har funnits på den svenska marknaden i drygt 10 år och vi väljer att enbart arbeta med producenter som kan hålla en jämn kvalitet.

Läs mer på www.apricot.se

BLOMDELL IMPORT

Att njuta av en exklusiv tequila är något av det bästa vi vet. Nu ger vi er den möjligheten genom att presentera Los Azulejos som är den bäst bevarade hemligheten inom tequila. Med en fantastisk smak framställd av

100 % blå weber agave och de vackra handgjorda flaskorna är det en fröjd att som nyetablerat importföretag få börja med denna produkt.

BJÄREHALVÖNS GLASS- & CHOKLADFABRIK

Vi tillverkar förutom glass bland annat ett eget sortiment inom choklad, våfflor (strutar) samt glassförpackningar. För att inte glömma våra populära GlassBomber med olika blandningar, dekorerade med italiensk maräng och färska frukter. Den lilla fabriken ligger mitt på Bjärehalvön mellan Båstad och Torekov där även försäljning och servering finns.

Läs mer på www.bjareglass.se

CC´S HAVTORNSDELIKATESSER

På det lilla torpet Åsen i Äspered, Västergötland odlar vi, Christer och Camilla, havtorn. Odlingen består av 2000 stycken havtornsbuskar. Havtornsbären handplockas omsorgsfullt varje år och genom stor noggrannhet i förädlingen uppnår vi en hög kvalité i våra produkter. Vårt varumärke CC´s står för lokalproducerade ekologiska havtornsprodukter som tillverkas med hjärta och själ för hälsa och välbefinnande.

Läs mer på www.cclaxhavtorn.se

DELIOVIN

På Deliovin står vi för kvalité och brinner för vårt lilla men otroligt fina sortiment. Många av våra produkter är helt unika och är gjorda av gamla recept från regionen Langhe i norra Italien. Vi försöker att uteslutande importera produkter utan färgämnen och  konserveringsmedel. Vårt mål är att alltid ha en historia bakom varje företag och produkt vi arbetar med. ”Vi har allt du kan tänka dig för att njuta av livets goda smaker”.

Läs mer på www.deliovin.com

FACILE & CO AB

Ni kommer att kunna provsmaka följande produkter:

Noble Selected ljus rom - Offertvinnare i Systembolagets förfrågan och blindtest. Noble Selected mörk rom - Offertvinnare i Systembolagets förfrågan och blindtest samt internationellt prisbelönt i The Rum Masters, London, 2015. Facile Punsch - Premiumpunsch med lägre sötma. Serverad på de senaste 7 årens Nobelbanketter.

Seriously vodka. Imagin gin. Facile & Co AB är varumärkesägare och tillverkar i Malmköping, Sörmland. Bolaget är onoterat och har ca 450 aktieägare.

Läs mer på www.facile.se

FOLK O FOLK

folk o folk på väg är sverigeturnén för dig som är intresserad av mat och dryck. Under 2017 kommer folk o folk på väg att besöka ett antal städer, stora som små för att förmedla kunskap och information på ett nytt och spännande sätt. På folkofolk.se har vi samlat alla produkter från tre bolag - Altia Sweden, Bibendum och Philipson Söderberg. Tillsammans kan vi erbjuda ett av Sveriges största dryckesutbud med både välkända varumärken och spännande nyheter. Välkomna!

Läs mer på www.folkofolk.se

JAMES TEA MERCHANTS

Erbjuder ett stort tesortiment för att möta upp dagens behov av en aktiv aktör på den skandinaviska temarknaden.


Ett exklusivt varumärke för supermarket-marknaden med inriktning på huvudkunder inom daglighandeln. Ett högkvalitativt te i en exklusiv förpackning till ett tilltalande och konkurrenskraftigt pris.

Läs mer på www.jamestea.se

JOHAN LIDBY VINHANDEL

Välkommen till en vinhandel där du kommer vinet ännu lite närmare. Vår passion för mat, dryck och människor är stor. Vi älskar det vi gör och vill att du också ska få chansen att göra det. Johan Lidby Vinhandel har importerat kvalitetsvin sen november 1999.

Läs mer på www.johanlidbyvinhandel.se

KULLAHALVÖNS VINGÅRD

Vi ligger vid foten av klippiga Kullaberg, en bra terroir där vinplantorna nås av havsvindar från Öresund och Skälderviken. Odlingen består av cirka 1,5 ha, mestadels vita druvan Solaris men även blå druvor som Regent och Rondo. Vi har en internationell nisch och samarbetar med unga vinmakare ifrån kontinenten.

Läs mer på www.kullahalvonsvingard.com

MALCHAMAX AB

Vinimportör av Italienska viner av högsta kvalitet.

Malchamax AB från Ängelholm importerar kvalitetsviner från Valpolicella, Piemonte och Toscana.

Alla våra vingårdar är noga utvalda genom personliga besök under många år. Besök gärna våran hemsida för att läsa mer om alla våra viner och vingårdar.

Läs mer på www.malchamaxvin.com

MIGUEL TORRES SWEDEN

Miguel Torres Sweden har funnits i Sverige sedan 1998 och är ett dotterbolag till familjeägda, spanska Miguel Torres S.A. I portföljen finns flera viner från våra egna vingårdar i Spanien, Chile och USA varav många sen länge är storsäljare på Systembolaget. Sedan ett par år tillbaka ligger stor fokus hos Torres Sweden att bredda sin portfölj och vi arbetar nu med ett flertal andra små familjeägda producenter, främst i Spanien, Italien och Frankrike.

Läs mer på www.torres.se

MUNSKÄNKARNA BÅSTAD

Besök oss på dryckesmässan och bli medlem i Sveriges största vinförening med fler än 25.000 medlemmar och delta i våra lokala provningar i Båstad.

Läs mer på www.bastadmunskank.se

NORRVIKEN CHAMPAGNE

Norrviken Champagne - framtagen för att drickas på just Norrviken - är en perfekt blandning av druvorna Chardonnay, Pinot Noir och Pinot Meunier. Champagnen är omsorgsfullt framställd på Champagne Derouillat som är en väl ansedd vingård i Monthelon i Champagnedistriktet.

Läs mer på www.norrviken.se

RÖSTÅNGA MÖLLA

I mer än 20 år har Röstånga Mölla malt sitt eget mjöl och bakat riktiga surdegsbröd - att försöka återskapa de rustika surdegsbröd som människan har ätit i tusentals år innan valskvarnsmalningens vita mjöl, sockret och jästen möjliggjorde de snabba processer som är typiska för dagens bagerier.

Läs mer på www.rostangamolla.se

SABALAN

Marinerade vitlökar, soltorkade tomater och fetaost.

Läs mer på www.sabalan.se

SOFIERO KAFFEROSTERI AB

CAFÉGO…är resultatet av mångårig kaffekompetens samlad i ett litet paket. Spännande blandningar av råkaffe från olika ursprung, men alltid med en stor andel Östafrika. Fylligt och smakrikt med en lång och elegant eftersmak tack vare den mörka rostningen och de högvuxna noga utvalda bönorna.

Läs mer på www.sofierokafferosteri.se

SPEEDY WINE STORE AB

Vi har nära exklusiva relationer med ett flertal vingårdar, bryggerier och producenter med drycker av hög kvalité från hela världen. Dessa inkluderar internationella märken och andra exklusiva märken. Vi erbjuder dessa produkter och levererar till systembolaget, barer, restauranger, caféer, klubbar, hotell samt andra företag i Sverige.


Hos oss får ni chansen att prova Winestar - det första vinet i burk med dubbelguldmedalj, samt indiska pristagande viner ifrån vingården Sula i Nashik.

Vi kommer även bjuda på öl ifrån Flensburger bryggeri och BRLO bryggeri!

Läs mer på www.speedywine.se


SVENSK CHAMPAGNEIMPORT

Svensk Champagneimport AB importerar utvalda champagne från odlare, champagnehus och kooperativ. I portföljen finns idag ett hundratal olika cuvéer med målsättningen att erbjuda en champagne för varje tillfälle. Svensk Champagneimport AB står även bakom Båstad Selection samt Love & Bubbles. Bland varumärken hittar du bland annat Vazart-Coquart, Henriet-Bazin och den biodynamiska legendaren ChampagneLeclerc Briant.

Läs mer på www.champagneimport.se

TRIGGOLLO WINE & SPIRITS AB

Triggollo är ett ungt, privatägt importföretag med siktet inställt på att bli en av de ledande aktörerna utav vin och sprit på den svenska marknaden. Hos oss hittar ni kvalitetsviner från Kroatien som bland annat är ekologiska och som produceras på ett stort antal olika druvor. Vår vision är att etablera viner och alkoholhaltiga drycker från Kroatien på den Nordiska marknaden.

Läs mer på www.triggollo.com

VINOCH.SE

Vinoch.se säljer viner från Italien och arbetar med ett 20-tal utvalda små vinproducenter, som har ett unikt sortiment som du kan välja bland. Dessa viner hittar du ingen annanstans. Består av lika delar svensk och italiensk ambition att leverera riktigt goda italienska viner direkt hem till dig! 

Läs mer på www.vinoch.se

VINOEK

Unikt hantverk i ek av återvunna vinfat! Hög kvalitét & lång livslängd med recycle designade bruksföremål & inredningsdetaljer i ek från återvunna ekfat. Välj bland våra designade skärbrädor, fat, brickor, ljusstakar, vinställ och möbler gjorda av återvunna vinfat.

Läs mer på www.vinoek.se

WARD WINES

Ward Wines är ett kvalitetsorienterat importföretag av vin och sprit för den svenska marknaden. Vi arbetar huvudsakligen med familjeägda producenter som har fokus på kvalitet och ursprung, och som i första hand tappar sina produkter på flaska. Idag arbetar vi med framstående producenter som Pol Roger, Mont-Redon, Trimbach, Delas, Marqués de Murrieta, Minuty, Henri Bourgeois, Mouton Rothschild, Gerard Bertrand o Ron Barceló och många fler.

Läs mer på www.wardwines.se 

WG TRADING


Mer info inom kort

WINEBEE

Winebee AB är en vinimportör på den svenska marknaden som arbetar i första hand med de fem klassiska vinproducerande länderna Tyskland, Frankrike, Spanien, Portugal och Italien. Vår ambition är att presentera små och medelstora vinproducenter från dessa länder. På Norrviken kommer vi att presentera Champagnehuset André Bergére bubbel i olika stilar. Prova och upptäck vilken stil du gillar.

Läs mer på www.winebee.se

WINEBUDDI OÜ


Mer info inom kort

ÅLGRÄNDENS OST & DELI

Vi älskar att hitta bra, småskaligt tillverkade ostar och delikatesser, vilket innebär att vi söker och hittar nya eldsjälar inom ost och delikatesstillverkning hela tiden. Detta gör att disken är ständigt levande med smakfulla, delikata produkter från när och fjärran.

Läs mer på www.algrandensost.se

Ängelholmsvägen 1, 269 35 Båstad, info@angtre.se, tel. 0431-791 10

Copyright @ All Rights Reserved