Premiär för ny dryckesmässa

PREMIÄR FÖR BÅSTADS NYA DRYCKESMÄSSA

 

17.01.2017 - 09:04

 

 

Den 30 juni 2017 går premiären av Båstad Wine & Spirits Fair på Norrviken strax utanför Båstad av stapeln - en dryckes- och delikatessmässa som enligt arrangören planeras att bli ett årligt återkommande mässevenemang.

 

- Det känns extra aktuellt att få arrangera en dryckesmässa av detta slag då många regionala och lokala producenter och odlare av bland annat öl, vin, whisky och champagne ständigt dyker upp. En trend som dessutom verkar hålla i sig. I en av Sveriges hetaste och mest pulserande sommarstäder, på en av ortens vackraste platser och när sommaren är som bäst, hoppas vi att mässan kommer att locka många nyfikna gommar, säger Ewa Fagander, arrangör och projektledare.

 

Under två dagar kommer besökaren att mötas av producenter och leverantörer av vin, öl, champagne, cider, sprit och alkoholfria drycker, men även av delikatesser som ostar, sylter, oljor, bröd och choklad. Dessutom vill man kunskapsberika genom föreläsningar och olika smakprovningar.

 

- Vi har som mål att kunna erbjuda ett brett utbud av producenter och leverantörer inom ramen av vad mässan står för och dessutom ge möjligheten att förbättra besökarens dryckeskunskaper ytterligare - och för vissa förhoppningsvis väcka ett intresse, förklarar Ewa. Och att kunna göra det i en miljö som den på Norrviken, med sina praktfulla trädgårdar beläget på hallandsåsens norrsluttning och med utsikt över Laholmsbukten, hoppas vi på två oförglömliga mässdagar.

Ängelholmsvägen 1, 269 35 Båstad, info@angtre.se, tel. 0431-791 10

Copyright @ All Rights Reserved